Wij staan voor daadkrachtig
advies en creatieve oplossingen
bij aan- en verkoop van bedrijven.
Finc Corporate Finance begeleidt ondernemers uit Midden-Brabant bij:
  • Het aan- en verkopen van onderneming(en)
  • Het bepalen van de ondernemingswaarde
  • Het oplossen van geschillen tijdens overnametrajecten
  • Het zoeken van de juiste opvolger bij een familiebedrijf
  • Het verkoopklaar maken een onderneming

Financiering bij bedrijfsovername

Bedrijfsfinanciering 

U bent voornemens om een bedrijf over te nemen en bent op zoek naar een financiering. Het is zaak dat u precies helder hebt wat uw financiële behoefte is voordat u aanklopt bij een bank of andere partijen die u een financieringen verstrekken. Voorbereiding van uw zoektocht naar de best passende financiering staat of valt met een uitermate goede voorbereiding. De Finc Financieringsdesk helpt u daarbij. Finc Corporate Finance schakelt de adviseurs van de Finc Financieringsdesk in om uw financiering zo goed mogelijk te regelen. 

Financieringsaanvraag overnamefinanciering
Bij het aanvragen van een financiering komen veel vragen om de hoek kijken. Finc helpt u met het in kaart brengen van de belangrijkste punten. Waar vindt u de juiste financier? Hoe stelt u een goed onderbouwde aanvraag op? Welke voorwaarden zijn reëel? En hoe komt u tot een optimale financieringsstructuur met bijvoorbeeld een bank of alternatieve partijen?

Meer succes met gestapelde financieringen

Finc zet een complete financieringsaanvraag op voor ondernemers en maakt een ‘routemap’ met bedrijfs- en fiscaaladvies. Dit resulteert in een aantal interessante financieringsoplossingen voor de ondernemer. Vervolgens heeft de financieringsdesk van Finc een landelijk netwerk van financiële partijen waarmee de best passende financieringsoplossing voor het bedrijf geregeld kan worden. Daarbij maakt Finc combinaties van bank- en/of overheidsfinanciering samen met andere partijen, zogenaamde gestapelde financieringen. Te starten met een gesprek met de huisbankier van de ondernemer. 

De kracht zit hem volgens Finc in het feit dat vanuit deze financieringsdriehoek toetsing, beoordeling en monitoring van het bedrijfsplan en de uitvoering goed geregeld is. Een geldverstrekker toetst het ondernemers- alsmede financieringsplan voordat een lening wordt verstrekt. Indien meerdere partijen geloven in het plan en een bijdrage leveren krijg je een kwalitatief goede financiering.

De Finc Financieringsdesk zal het plan zodanig bij de huisbankier neerleggen, dat er rekening is gehouden met de doelstellingen van de ondernemer. Waarbij afhankelijk van de casus er een financieringsoplossing wordt neergelegd met een stapelfinanciering. Dit alles om de ondernemer te helpen aan weloverwogen en doordachte financiering

Persoonlijk contact

Bent u op zoek naar begeleiding en advies bij het aankopen van  uw onderneming? Ook als uw plannen nog niet concreet zijn en pas op langere termijn actueel worden, neemt u gerust contact op met Edward of Dennis via: dennis@finccorporatefinance.nl of via edward@finccorporatefinance.nl of via 0416 - 675150. We maken graag tijd voor u vrij!

Advies over het aankopen van een bedrijf?
Neem dan vrijblijvend contact op met Finc Corporate Finance.

Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50

Waarom Finc Corporate Finance

Altijd met oog voor u als klant en uw omgeving
Betrouwbaar en met zorg voor uw belangen
Sterk in netwerken en met kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten