Wij staan voor daadkrachtig
advies en creatieve oplossingen
bij aan- en verkoop van bedrijven.
Finc Corporate Finance begeleidt ondernemers uit Midden-Brabant bij:
  • Het aan- en verkopen van onderneming(en)
  • Het bepalen van de ondernemingswaarde
  • Het oplossen van geschillen tijdens overnametrajecten
  • Het zoeken van de juiste opvolger bij een familiebedrijf
  • Het verkoopklaar maken een onderneming

Uw bedrijf verkopen

In de loop der jaren hebben we vaak mogen horen dat ondernemers onze krachtdadige 'samen ondernemen' aanpak waarderen bij de verkoop van een onderneming. Niet een benadering vanuit een uitsluitend zakelijk oogpunt. Maar een adviestraject met een persoonlijke invalshoek. Met respect gaan wij om met emoties die spelen bij deze vaak ingrijpende ontwikkelingen binnen uw organisatie. Daarbij blijven we natuurlijk resultaatgericht: we zijn proactief en houden de regie steeds in eigen hand, zodat de overname of fusie zorgvuldig en soepel verloopt. Wij weten als ervaringsdeskundigen waarover we praten: wij, van Finc Corporate Finance, zijn immers zelf ook ondernemers en treden op als stevig gesprekspartner.

Van A tot Z begeleiding

Finc Corporate Finance staat voor professionele begeleiding bij de verkoop van uw onderneming door ervaren professionals. Bent u de tweede of derde generatie en gaat u uw bedrijf overdragen aan familieleden, wilt u een carrièreswitch maken en een nieuwe droom waarmaken of heeft u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt maar is er geen overnamekandidaat? Wat uw situatie ook is, we staan u van a tot z bij in dit verkooptraject en gaan voor een succesvolle transactie. Finc Corporate Finance staat voor Samen Ondernemen. Want het verkopen van uw onderneming, dat doen we samen!

Sterk netwerk met Adcorporate

Is er in uw situatie nog geen overnamekandidaat in beeld, dan kan Finc Corporate Finance u helpen bij het vinden van de geschikte kandidaat.

In 2016 sloten we een belangrijk partnership met Adcorporate, een grote landelijke speler voor aan- en verkoop van bedrijven met grote online platforms (bedrijventekoop.nl en bedrijfsovernameplein.nl) voor ondernemers die op zoek zijn naar overnamekandidaten. Edward Gaakeer is in september '16 toegetreden als partner van Adcorporate voor de regio Midden-Brabant en een gedeelte Zuid-Nederland.

Bekijk hier een actueel overzicht van Te Koop GEVRAAGDE bedrijven.

 

Persoonlijk contact

Bent u op zoek naar begeleiding en advies bij het verkopen van  uw onderneming? Ook als uw plannen nog niet concreet zijn en pas op langere termijn actueel worden, neemt u gerust contact op met Edward of Dennis via: dennis@finccorporatefinance.nl of via edward@finccorporatefinance.nl of via 0416 - 675150. We maken graag tijd voor u vrij!

Advies over het verkopen van uw bedrijf?
Neem dan vrijblijvend contact op met Finc Corporate Finance.

Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50
Dennis Ligthart AA
M 06 53 74 27 53
T 0416 67 51 50

Waarom Finc Corporate Finance

Altijd met oog voor u als klant en uw omgeving
Betrouwbaar en met zorg voor uw belangen
Sterk in netwerken en met kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten