Wij staan voor daadkrachtig
advies en creatieve oplossingen
bij aan- en verkoop van bedrijven.
Finc Corporate Finance begeleidt ondernemers uit Midden-Brabant bij:
  • Het aan- en verkopen van onderneming(en)
  • Het bepalen van de ondernemingswaarde
  • Het oplossen van geschillen tijdens overnametrajecten
  • Het zoeken van de juiste opvolger bij een familiebedrijf
  • Het verkoopklaar maken een onderneming

Bedrijf kopen

Een bedrijf kopen 

De specialisten van Finc Corporate Finance hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijfsovernames. Wij begeleiden werknemers die gaan participeren in een bedrijf, familiebedrijven waar een zoon of dochter intreedt en ondernemers die andere bedrijven willen overnemen. Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Finc Corporate Finance staat voor Samen Ondernemen en is uw gesprekspartner voor bedrijfsovernames.

Sterk netwerk met Adcorporate

Een van de krachten van Finc Corporate Finance is haar grote netwerk in de bedrijvenmarkt. Het partnership dat werd gesloten in 2016 met Adcorporate heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Adcorporate is een grote landelijke speler voor aan- en verkoop van bedrijven met grote online platforms voor ondernemers die op zoek zijn naar (ver)kopende partijen. Edward Gaakeer is in september '16 toegetreden als partner van Adcorporate voor de regio Midden-Brabant en een gedeelte Zuid-Nederland.

Edward Gaakeer: “De deskundigheid van Adcorporate spreekt ons erg aan. Adcorporate heeft organisatorisch en procesmatig een professionele organisatie en een zeer groot (online) netwerk met de online platforms bedrijventekoop.nl en bedrijfsovernameplein.nl. Door onze partnership boeken we sneller resultaten en maken we gebruik van gecertificeerde processen en modellen voor onder andere bedrijfswaardering en uiteindelijk de overeenkomsten."

Bekijk hieronder een actueel overzicht van Te Koop AANGEBODEN bedrijven.

Heeft u interesse in een van deze bedrijven of wilt u meer weten over het aankopen van een onderneming, neemt u gerust contact op met Edward of Dennis via: dennis@finccorporatefinance.nl of via edward@finccorporatefinance.nl of via 0416 - 675150. We maken graag tijd voor u vrij!

 

 

ACTUEEL OVERZICHT