Wij staan voor daadkrachtig
advies en creatieve oplossingen
bij aan- en verkoop van bedrijven.
Finc Corporate Finance begeleidt ondernemers uit Midden-Brabant bij:
  • Het aan- en verkopen van onderneming(en)
  • Het bepalen van de ondernemingswaarde
  • Het oplossen van geschillen tijdens overnametrajecten
  • Het zoeken van de juiste opvolger bij een familiebedrijf
  • Het verkoopklaar maken een onderneming

Finc Corporate Finance begeleidt Hotel Waalwijk met overname door Fletcher

vr 11 januari 2019 11:01

Het afgelopen jaar 2018 stond voor ondernemer Niels Verheij in het teken van de verkoop van zijn hotel, Hotel Waalwijk, aan Fletcher Hotels.

Een nieuwe stap, een nieuwe toekomst. Finc Corporate Finance is al jaren betrokken bij het Waalwijkse hotel en begeleidde dit traject vanaf het moment dat de potentiële koper zich aandiende in Waalwijk.

Hotelketen Fletcher Hotels wilde maar al te graag voet aan de grond krijgen in het leisure-rijke Midden-Brabant. Met de aankoop van Hotel Waalwijk geven zij gehoor aan hun groeistrategie.

Niels Verheij, 20 jaar eigenaar van het succesvolle familiehotel in het centrum van Waalwijk, kijkt uit naar de volgende stap in zijn loopbaan. Hij gaat zijn hotel-expertise gebruiken om hospitality-studenten theoretisch en praktisch wegwijs te maken in de wereld van hotels en recreatie. En dat kan hij als geen ander. "Niels weet hoe je een hotel naar een hoger niveau kan tillen en wat daar voor nodig is aan investeringen in personeel, food & beverage, inrichting, marketing en faciliteiten", aldus Edward Gaakeer van Finc Corporate Finance.

Vandaar ook dat Fletcher aanklopte bij het populaire Hotel Waalwijk. Een vlot verkooptraject was het zeker. Edward Gaakeer van Finc Corporate Finance “We konden snel een goed inzicht geven in het bedrijf en laten zien wat de financiële en commerciële waarde was van Hotel Waalwijk. Dan komt het vervolgens aan op het (bege)leiden van de onderhandelingen. Ook dat ging voortvarend, met twee partijen die er goed met elkaar uit wilden komen.”

Finc Corporate Finance is blij met de succesvolle verkoop van het hotel en wenst Niels ontzettend veel succes met zijn verdere carrière.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50

Waarom Finc Corporate Finance

Altijd met oog voor u als klant en uw omgeving
Betrouwbaar en met zorg voor uw belangen
Sterk in netwerken en met kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten