Wij staan voor daadkrachtig
advies en creatieve oplossingen
bij aan- en verkoop van bedrijven.
Finc Corporate Finance begeleidt ondernemers uit Midden-Brabant bij:
  • Het aan- en verkopen van onderneming(en)
  • Het bepalen van de ondernemingswaarde
  • Het oplossen van geschillen tijdens overnametrajecten
  • Het zoeken van de juiste opvolger bij een familiebedrijf
  • Het verkoopklaar maken een onderneming

Finc start Financieringsdesk voor combinatie bank-, overheid- en alternatieve financiering

vr 17 november 2017 13:11

Finc Accountants is onlangs gestart met de Finc Financieringsdesk. Samen met Mark van Mensvoort MBA, financieringsspecialist en crowdfundcoach van Mens & Markwerking en voormalig accountmanager MKB bij een grootbank, hebben wij de handen ineen geslagen om ondernemers te helpen bij het realiseren van gezonde bedrijfsfinancieringen. Daarbij gaan we uit van de kracht van ‘gestapelde’ financieringen, financieringen met meerdere partijen.

De strategie van gestapeld financieren is een passend antwoord in een tijd waar banken regelmatig gepasseerd worden en veel aandacht gaat naar bijvoorbeeld crowdfunding. De filosofie van Finc is namelijk dat een gezonde financiering ontstaat door een gezamenlijke inzet van de (huis)bankier, de overheid en aanvullende partijen. Jarenlange ervaring met het aanvragen van financieringen is in de Finc Financieringsdesk gebundeld met kennis en kunde in het beoordelen van financieringsaanvragen. Samen ondernemen voor de ondernemer, zoals de visie van Finc luidt.

Meerdere partijen vertrouwen in uw plan

De kracht zit hem volgens ons in het feit dat vanuit deze financieringsdriehoek toetsing, beoordeling en monitoring van het bedrijfsplan en de uitvoering goed geregeld is. “Een geldverstrekker toetst het ondernemers- alsmede financieringsplan voordat een lening wordt verstrekt. Indien meerdere partijen geloven in het plan en een bijdrage leveren krijg je een kwalitatief goede financiering. “, aldus Arno van Oosterhout AA, directeur en accountant bij Finc Accountants. “Ook is het tariefmatig over het algemeen goedkoper om een financiering bij een bank en de overheid af te sluiten, dan bij andere marktpartijen.

Van start bij de huisbankier
Finc zet een complete financieringsaanvraag op en maakt een ‘routemap’ met bedrijfs- en fiscaaladvies. Dit resulteert ineen aantal interessante financieringsoplossingen voor de ondernemer. Dit naar gelang de investeringsbehoefte van het bedrijf voor bijvoorbeeld:

financiering voor vastgoed
bedrijfsovername / bedrijfsopvolging
werkkapitaal (debiteuren, voorraad)
bedrijfsmiddelen
overbruggingsfinanciering
groeifinanciering.
Vervolgens heeft de financieringsdesk een landelijk netwerk aan financiële partijen waarmee de best passende financieringsoplossing voor het bedrijf geregeld kan worden. 

Samen ondernemen voor bierbrouwer Sint Crispijn

In november publiceerde Regio Business in haar ledenmagazine een uitgebreid artikel over start-up bierbrouwerij Sint Crispijn in Waalwijk en de samenwerking met Rabobank, Collin Crowdfund en de Finc Financieringsdesk. Een samenwerking wat resulteerde in een kwalitatieve gestapelde financiering voor jonge ondernemers Gilian van der Schans en Annemieke Legerstee. 

Lees hier: Artikel Regio Business november 2017;

Meer weten over de financieringsdesk?

Lees hier meer over de financieringsdesk en de samenwerking met Mens & Markwerking.

 

Zoekt u financiering voor uw onderneming? 
Neem dan vrijblijvend contact op met de Finc Financieringsdesk.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50

Waarom Finc Corporate Finance

Altijd met oog voor u als klant en uw omgeving
Betrouwbaar en met zorg voor uw belangen
Sterk in netwerken en met kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten